_MG_7064_MG_7084Fuoco Vivo is geboren in 2007 na een idee van Edoardo De Leo (chef patron van de pizzeria) en Tyrone D'Uva (manager patron).

 

Wij wilde graag proberen om het beste pizza van de hele Amsterdam te maken, en wij weten wel dat dit echt een moelijke uitdaging is, maar wat wij willen elke dag op tafel te brengen is een product met de uitstekend kwaliteit, bereid met heelijk ingredienten en met een precies voorbereiding.

De originele houtoven, gebouwd steen na steen (stuk per stuk) van een italiaane gespecializeerd bedreif dat vanaf drie generatie dit kunst voor brengt: oven dat hele hoge temperaturen kunnen bereiken en toelaten, en dat een unieke smaak aan de pizza geven.

De speciale menger met honderdompeling handen, hersteeld na 40 jaar in 2009, geeft, met zijn naturlijk beveging, een luchtig consistentie (structuur) aan de mengsel, zonder dit warm te maken en de naturlijk process van gezuur te vergemakkelijken (of makkelijker te maken, of sneller te maken)

 

_MG_7036

_MG_3052_MG_7068

Press

Go to Top